Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Δοθράκος Wannabe

Ουγκ!
Στην γη της Hyboria ζει ο Κόναν, ένας τύπος που έχει δείρει πολύ κόσμο. Μια μέρα μέσα στο πανδοχείο που έπινε μαζί με τους φίλους του τους πειρατές, ακούει ότι υπάρχει γέρος μοναχός που ξέρει το νόημα της ζωής. Ο Κόναν διψώντας για περιπέτεια αποφασίζει να πάει να τον βρει. Τελικά μαθαίνει ότι ο γέρος ζει σε ένα μοναστήρι πάνω στο όρος Meru, το όρος των θεών, το μεγαλύτερο βουνό σε όλη την περιοχή της Hyboria. Παίρνει λοιπόν το σπαθί του, το πανωφόρι του, την ασπίδα του και ξεκινάει από την Cimmeria το μεγάλο του ταξίδι για να βρει το νόημα της ζωής.

Ορίστε και ο χάρτης, για να μην λέτε ότι σας δουλέυω
Αφού πέρασε λαγκάδια, βουνά, ποτάμια, δάση, ερήμους και έδειρε πολύ κόσμο φτάνει στους πρόποδες του βουνού μετά από 50 μέρες. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και αρχίζει την εξαντλητική ανάβαση. Το σώμα του έφτασε στα όριά του, αλλά η θέλησή του τον κρατούσε να συνεχίσει. Έτσι μετά από ανάβαση 5 ημερών και ελάχιστη ξεκούραση, ενώ γύρω του επικρατούσε χιονοθύελλα, φτάνει σε ένα ύψωμα που στο βάθος διακρίνεται το μοναστήρι. Περπατάει λοιπόν σε μισό μέτρο χιόνι για περίπου ένα χιλιόμετρο και φτάνει έξω από μια μεγάλη ξύλινη πόρτα.

Χτυπάει αλλά κανείς δεν ακούει, έτσι ρίχνει μια κλωτσιά την πόρτα, ΜΠΑΑΑΑΜ κάτω. Συνεχίζει λίγα μέτρα και βλέπει ακόμα μια ξύλινη πόρτα, αυτήν πιο γερή. Ρίχνει μια κλωτσιά τίποτα. Παίρνει λοιπόν φόρα, την χτυπάει με τον ώμο και ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ την ρίχνει κάτω. Παρακάτω βλέπει ακόμα μια πόρτα, μεταλλική αυτή τη φορά. Ανορθώνει το ανάστημά του, βγάζει το σπαθί του και αρχίζει να την κοπανάει. ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜ ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΚΓ, πέφτει κι αυτή. Η πόρτα οδηγούσε σε ένα μακρύ διάδρομο. Περπατάει περπατάει και φτάνει σε μια ακόμα πόρτα. Αυτήν ήταν η πιο γερή πόρτα Ever. Αρχίζει λοιπόν να την χτυπάει με όλη του την δύναμη,  χέρια, πόδια, κεφάλι, ώμοι εργάζονται υπερωρίες. Το σπαθί έχει πάρει φωτιά και κοντεύει να σπάσει. Κραυγές πανικός. ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜ ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΓΚ ΜΡΑΑΑΑΑΝ ΓΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΚ ΓΚΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΥ ΣΝΙΑΡΦ ….. η πόρτα πέφτει !
 
Ο Κόναν αντικρίζει τον γέρο μοναχό να κάθεται ανάμεσα σε αναμμένα κεριά και να συλλογίζεται. Πλησιάζει λοιπόν τον γέρο και τον λέει:
-Σε χαιρετώ Γέροντα. Ήρθα από πολύ μακριά να με πεις ποιο είναι το νόημα της ζωής.
-Κόναν, υπάρχουν και πόμολα.
-Γέροντα μιλάς με γρίφους.
.